Dance-P

Alla inlägg under augusti 2010

Av Pauline - 10 augusti 2010 19:37

Heeeeeeeeej alla! Nu har jag gjort en ny design - igen :)! Vad tycks? Ska jag byta tillbaka till någon av dom andra? Klär bloggen i rosa? Det är bara att skriva vad ni tycker :)! Nu ska jag spela lite Sims3 eller läsa ;)! Ni får ha det så gött! Kramizzar//Pauline

Av Pauline - 10 augusti 2010 17:36

Heeej alla! Idag har Johanna och Julia varit här <3! Det ar varit superduper kul! Dom åkte precis hem :(, men vi ses imorgon för då ska vi gå på stan tillsammans, det ska bli super :)! Har gästbloggat lite på Johannas blogg, klicka på henns namn för att komma till hennes blogg ;)! Iallafall, idag så kom dom vid 11-tiden och då så satt vi först lite vid datorn, sen stack vi till bibblan och lånade lite böcker, för vi var tvugna att göra det för dom har aba öppet idg ;) Och sen så satt vi lite mer vid datorn och sen så åt vi lunch! Det blev plättar! Mums, så gott! Efter det så gick vi ut och spelade lite krocket och sen så åkte vi med på morfars gräsklippar :)! Johanna tog bilder med hennes kamera, så när hon lagt ut dom på hennes blogg så ska jag ta dom och lägga in dom här! Ska tjata på henne så att hon gör det så snart hon kan xP! Hehe! Kan lägga in bilder från idag senare, för nu ska jag nog spela lite sims eller vara på msn! Ni får ha det så gött!   

Av Pauline - 9 augusti 2010 19:19

Heeeej alla! Idag har jag bara suttit vid datorn men jag har inte bloggat för jag har spelat sims 3 hela dagen ;)! Hihi, har suttit vid datorn hela dagen idag förutom vid matpaus, toabesök och filmpaus! Men jag vaknade inte förens vid halv 11 så jag började inte spela förens klockan halv 12 typ   Imoron kommer Johanna och hennes kompis Julia <3! Det ska bli jäääättekul! Läääääängtar :D! Och på onsdag ska vi förmodligen gå med dom på stan, det ska bli kul :)! Men nu ska jag nog göra något på photoshop/paint! Kanske en ny header, vem vet? Ni får ha det så gött!   

Av Pauline - 8 augusti 2010 17:31

Heej alla! Nu är vi framme hos M&M! Resan gick väldigt bra :)! Och på planet satt Sveriges drottning och kung, och om Lollo och jag inte hade haft näsorna i böckerna skulle vi ha sett dom :P! Det var någon asa-knäpp gubbe bredvid oss på planet, berättar mer om honom sen ;)! För nu ska jag nämligen spela Sims 3! Och som ni ser så funkar internet jättebra! Det finns inga fel med min nya dator <3 <3 :D (L)! Men vi hörs senare! Ni får ha det så gött!   

Av Pauline - 8 augusti 2010 11:59

Heeej alla! Idag ska vi åka till mormor och morfar igen :)! Datorn kommer hänga med, och hoppas inte att det blir lika mycket strul med internet som förra gången ;)! Men kommer förmodligen inte att blogga lika mycket där, men är det dåligt väder blir det kanske lite extra ;)! Nu har jag packat, eller ja, lagt fram dom grejerna jag ska ha med mig, väskan står bredvid alla högar med kläder ;)! Men det ärinte så stora högar, det är väl 3 plagg per hög, har dom i olika kategorier liksom xD! Men jag tar inte med så mycket kläder den här gången det blir bara en vecka och använder inte alla kläder jag har med mig ibland ;)! Igår efter kalaset så åkte vi på festivalen igen, fast det var dåligt väder... Vi tog på oss gummistövlar och en tjock tröja, vi trodde det skulle räcka.... Iallafall, när vi hade varit där i någon timma, gick vi fram vid scenen och lyssnade lite på han som sjöng, och man kände att det började regna lite, lite... Men efter några minuter öste det ner så vi skynade iväg till cyklarna och dom var såklart väldigt blöta, men vi brydde oss inte om att torka bort vattnet på sadlarna för vi var redans å dyngsura att det rann om oss (alltså det rann verkligen) xD! När vi kom hem var vi blöta och kalla så Lollo och jag hoppade i ett varmt bad tillsammas x)! Det var lite trångt men kul :)! Efter det drack vi varm choklad i våra stooooora te-koppar! Mums! Efter det gick vi och la oss, vi var väääldigt trötta :)! Nej usch, vilken hicka jag har nu! Sitter och hickar hela tiden, det är super-irreterande! Iallafall, imorse när vi åt frukost så kom vi på vilka talanger mamma och jag har xD! Mamma kan skriva jätte bra och snabbt baklänges och jag kan skriva uppochned! Haha, så vi satt där med papper och penna och skrev typ "Hej jag heter Pauline! Hur mår du?" bara på skoj liksom xD! Aja nu måste jag packa ner allt i väskan! Ni får ha det så gött!   

Av Pauline - 7 augusti 2010 20:43

Heej alla! Nu är jag på kalas hos vår kompis, hon fyller 8  ! Och hon är är så söt för hon säger att vi är hennes "låtsas-kusiner" ;D! jag lånar hennes dator, annars hade det inte blivit något inlägg idag tror jag ;)! Idag så blev det ingen stan för mig, Nikita kom hem till oss istället, så mamma och pappa gick på stan själva ;)! När Nikita var hemma hos oss så spelade vi Sims 3 och sen målade vi naglarna efter att vi hade ätit mat! Vi åt mackor i ugnen med ost och skinka! Mums vad gott! Efter det så åkte vi hit, och nu har vi precis ätit tårta, det var gott! Vi blir väl kvar en stund till, men när vi kommer hem sen så ska jag nog bara läsa sen ska jag gå och lägga mig, är lite trött just nu ;)! Men nu ska jag nog avsluta det här inlägget   Vi hörs imorgon, för är rätt säker på att jag inte bloggar mer idag ;)! Ni får ha det så gött!

  

Av Pauline - 7 augusti 2010 11:14

Heej alla! Idag ska vi dra ner på stan en stund, det är ändå dåligt väder ju :(! Ska kanske låna lite böcker på bibblan, vem vet ;)! Imorgon åker vi till vår mormor och morfar igen då ;)! Det ska bli kul :D! Och jag tror (eller jag är ganska säker) på att datorn får hänga med ;)! Så det blir lite uppdatering iallafall :)! Och sen lagom tills vi kommer hem börjar skolan igen :D! Jippie! Jag längtar faktiskt :D! Gör inte ni? Jag ska försöka videoblogga snart, men hos mormor och morfar kommer jag inte göra det, och när vi har börjat skolan blir det svårt att trixa med det kanske ;)! Men jag gör så gott jag kan, och  jag kan lova att det kommer att komma ett videoinlägg här på bloggen ;)! Men nu ska jag gå och klä på mig och göra mig iordning, och så hörs vi senare idag :)! Ni får ha det så gött!

  

Av Pauline - 6 augusti 2010 18:33

Heeej alla! Jag är med och tävlar om att bli "Veckans blogg" på http://sweeten.bloggplatsen.se så det skulle vara jätte snällt av er om ni ville rösta på mig :)! Då skulle jag bli glad :D!


Nu ska vi snart gå på en festival! Det ska bli kul :)! Så vi hörs inte mer idag, för vi kommer nog hem väldigt sent ;)! Men imorgon bloggar jag ;)! Vi hörs! Ni får ha det så gött!

  

Pauline - MODE&FOTO♥


Kul att just du hittade hit :) Jag heter Pauline och i denna blogg kommer du få läsa om min vardag, mode, dans & ta del av mina foton som jag tar med en Nikon d40. Hoppas du stannar, och följ mig gärna via bloglovin' :)
bloglovin

Fråga mig något!

91 besvarade frågor

Vad tycker du?

blogg.se / bloggplatsen.se?
 blogg.se
 bloggplatsen.se

Följ mig via bloglovin' :)

bloglovin

Gilla mig på facebook :)

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Besöksstatistik

    

Tidigare år

Arkiv

Gästbok

RSS


Skapa flashcards